Fete si baieti, femei si barbati
Anunturi online!

Produsele audio Technics, fiabile si durabile, au incetat sa mai fie fabricate inca de acum 12 ani IT Multimedia

Image Credits: technics
Sursa informatie: ©Pictoriale.RO
Autor: Smart Media Entertaiment - Holland
Technics, una dintre cele mai puternice firme care a fabricat si comercializat cele mai fiabile combine audio, linii muzicale si pick-up-uri profesionale realizate vreodata a fost desfiintata prin anii 2003-2004 de catre firma mama Matsushita. Motivele care au dus la aceasta decizie sunt si acum un mister.

Nimeni nu a inteles pana acum de ce firme ca Sony, JVC, Philips s.a.m.d au continuat sa fabrice produse audio, adaptatand evident noile tehnologii in domeniu, stiut fiind faptul ca produsele Technics erau mult superioare celorlalte marci.

Produsele electronice, audio in special, comercializate sub acest brand erau atat de bine facute incat cu greu se defectau. Eu cel putin am vazut in 20 de ani doar 3 combine audio Technic defecte si credeti-ma, am un prieten care a avut un service specializat in reparatii de produse electronice in special audio high-end, service deschis prin anii 90. Au venit in service gramezi de produse Sony, camioane de produse JVC, munti de Aiwa sau Sanyo. Technics doar 3. Trei combine audio in aproape 20 de ani.

Imi aduc aminte cu nostalgie de anii 1991-1992 cand in magazinul Unirea din Bucuresti sa deschis primul magazin Panasonic, de fapt pimul magazin Panasonic deschis in Romania. Magazinul era la parterul magazinului, undeva langa gura de metrou. Cum se intra in magazinul Unirea in partea stanga era Panasonicul. Tin minte si acum ca la intrare aveau un contor electronic care numara persoanele care intra si ies din magazin. Bazaia de fiecare data cand cineva intra sau iesea.

De cate ori aveam drum la Unirea de atatea ori pierdeam zeci de minute in magazinul Panasonic. Produsele Technics aveau un loc special in magazin. Lumea era ciorchine sa vada ultimele noutati. Se uitau la produse Technics ca la masini straine. Printre ei eram si eu.

Nu aveam bani pentru asemenea minunatii asa ca la un moment dat am fost multumit cu un radio-casetofon Panasonic pe care l-am folosit cativa ani buni, apoi l-am oferit unui amic si stiu sigur ca anul trecut inca il mai folosea. Functiona impecabil si radioul si casetofonul si asta dupa 16-17 ani.

In ultima perioada Technics a renascut prin lansare pe piata a unei linii muzicale de lux asa cum puteti vedea in clipul de mai jos. Cine stie mai multe detalii despre aceasta minune il rog sa lase un comentariu!
Comenteaza stirea pe Facebook
© 2003 - 2018 Pictoriale.RO Toate drepturile rezervate!
Smart Media Entertaiment CL - Amsterdam Holland
Johann Keplerstraat 47 1098HN Amsterdam Holland
Editari video pentru evenimente, drone, casatorii, botezuri, nunti, conferinte, zile de nastere, scoli si gradinite